Bejelentés


HHO üzemanyagcsökkentő Túl magas az üzemanyag ára? Itt a HHO!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Amerikai gyártmány, Németországból szállítják ami kb. 1,5-2 hét mire megérkezik!

Mindegy hogy új vagy régi autóba kerül beszerelésre, mindegyikkel tökéletesen működik! Több százezer ember szerte a világon használja már ezt a technológiát.
A hidrogén generátor működése az elektrolízis elvére épül, vagyis ha a vízbe áramot vezetünk, az felbontja alkotó elemeire, azaz 2 rész hidrogénre és 1 rész oxigénre. A keletkező gázt, durranógáznak, más néven HHO gáznak nevezünk. Mivel ez a gáz robbanékony, felhasználható a belső égésű motorok üzemeltetésére és a háztartás ellátására, földgáz helyett.


A motorok esetében, javítja és gyorsítja az üzemanyag égését. Növeli a motor teljesítményét 10-12 lóerővel, és a generátor típusának függvényében, csökkenti az üzemanyag fogyasztást 15 ÷ 50% al. Ehhez hozzájárul a vezetési stílus, és a beszerelt kiegészítő elektronika. A hidrogén generátor alkalmas minden benzin vagy dízel autóhoz. Áram felvétele 18-25 Amper. Desztillált víz fogyasztása 8-10 deciliter, 1500 kilométerenként, amit időnként pótolni kell. Növeli a motor tényleges élettartamát és a káros anyagok kibocsátást lényegesen csökkenti. Alacsonyabb lesz a kibocsájtott gázok értéke. Csökken a motor zaj, járása egyenletesebb lesz. Igen jelentős költség megtakarítást érhetünk el. A beszerelést bárki különösebb szakértelem nélkül is meg tudja oldani házilag, 2-3 óra alatt. A teljes rendszer illeszkedik szinte bármilyen autóhoz.


A HHO eszköz egy univerzális berendezés, ezért a közzétett üzemanyag megtakarítás változhat egyik motortól a másikig mivel ezt befolyásolja a :
- motor állapota
- a terület légnyomása
- megtett kilométer
- löket -furat
- kiegészítők (tuning)
- HHO generátor típusa, felépítése
- a beszerelés minősége
- beállítások pontossága
- üzemanyag és olaj minősége
- évszak páratartalma és hőmérséklete
A forgalmazó nem tekinthető felelősnek a megtakarítás eredményéért. A megtakarítás lehet 20-50% de beszélnek tesztekről melyek 60%-os megtakarítást is eredményeztek. Ezt akkor hiszük ha mi is megtapasztaltuk, addig ezeket a számokat csak irányadóknak tekinthetjük.

 

A gépjármű elektromos rendszerét felhasználva elektrolízis során a vizet alkotóelemeire, hidrogénre és oxigénre bontja! Az így kapott hidrogéngázt( 2 rész hidrogén, 1 rész oxigén) egy vákuumcsövön a motor szívórendszeréhez csatlakoztatjuk, mely a beszívott levegővel együtt a hengertérbe kerül!

 


Képgaléria


Keresés a honlaponIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!